Vinn makalösa summor med hjälp av Eurolotto

Tillhör du den flock som är tvivlande till att spela på lotto och liknande online? Det kan bero på att det är ett vimmel av varierande spelbolag som är etablerade på webben, och en del mindre seriösa än andra. Svenskar som spelar på lotto online ska i första hand välja ett svenskt spelbolag för att känna sig extra trygga. Av den anledningen rekommenderas Eurolotto som drivs av det seriösa samt svenskägda spelbolaget Cherry.

Eurolotto erbjuder många olika lottospel. De skilda spelen har skilda vinstchanser och en del har högre jackpott än andra. Som exempelvis Euro Millions. Folk från hela kontinenten spelar på det, och varje vecka blir nya människor mångmiljonärer. Euro Millions är ett bland spelen hos Eurolotto som ger mest utdelning. Det finns regelbundna jackpottar på otroliga 100 000 000 euro. Det finns dock exempel på än högre vinster nära 180 000 000 euro.

Att spela på Euro Millions går ut på att man väljer 5 nummer av 50 samt 2 lyckostjärnor av 11. En rad kostar enbart 2,35 euro styck, och dragningarna äger rum i Paris rum varje tisdag samt fredag kl. 21:00. Det är självfallet möjligt att beskåda dragningen online i realtid.

Ett annat lottospel hos Eurolotto heter Euro Jackpott och räknas som en tilltagande stjärna i sammanhanget. Eurojackpott är förhållandevis nytt och kom igång våren 2012. Sedan dess har lotteriet vuxit mycket och skyndsamt och har just nu 16 länder som deltar, och bland annat Sverige. Reglerna för Euro Jackpot är liknande som för Euromillions fast med skillnaden att chansen att vinna ökar därför att spelarna enbart behöver välja ett lyckostjärna-nummer. Det är helt enkelt en boll mindre, 5 bollar + ett tilläggsnummer. Detta ökar vinstchansen väldigt mycket. Liksom för Euro Millions är radkostnaden för Euro Jackpot enbart 2, 35 euro styck. Dragningar sker varje fredag i Helsingfors kl. 21:00 CET.

Den som uppskattar att spela ideligen för att utvidga sina chanser att vinna ska betänka att abonnera på fler dragningar. Det innebär att man säkerställer att aldrig undgå en möjlighet att vinna. Det har dessutom fördelen att man slipper välja samma nummer för varje dragning. Det är nämligen många spelare som väljer samma nummer inför nya spel. Turnumren kan ju en vacker dag bringa storvinsten.

Euro Jackpot ger inte riktigt lika höga vinster som Euro Millions. Istället har det ju fördelen att sannolikheten att vinna är högre med tanke på färre nummer i lottoraden. börja spela lotto Det är för den saken skull inga dåliga vinster. Vad sägs om jackpottar från 10 000 000 euro upp till 90 000 000 euro? Oddsen att vinna på Euro Jackpott är betydligt högre än hos andra europeiska lottospel.

Så vad väntar du på? Kom igång att spela på Eurolotto du också. De enorma vinsterna väntar på dig. Att registrera sig för att inleda ett konto på Eurolotto är smidigt och lätt. Uttag och insättningar är 100 % säkra och dessutom kan man sätta upp sin egen budget för fullkomlig kontroll.

Eurolottos kundtjänst är åtkomlig alla timmar på dygnet. Antingen via telefon, e-post alternativt chat.