Vad kan man använda som luktätare på gymmet?

Redskapen på gymmet kan ofta lukta svett. Luktätare och speciella rengöringsmetoder kan tillämpas för att göra gymmet till en bättre plats.

Till att börja med så gäller det att ha en rutin. Du kan börja med att läsa olika luktborttagare test. Om det inte städas på rätt sätt så blir effekten sämre.

Det är a och o.

På ett gym så måste det finnas tydliga regler för användare. Det kan vara så enkelt som att torka av maskinen efter användning. Spray eller pappershanddukar kan ställas ut. Det minskar behovet av luktätare.

Då är det enklare att hålla rent. dålig lukt skor borttagare Om man dessutom kan ta med sig en egen handduk så är det ännu bättre. Det är bättre att sitta eller ligga på handduken istället för direkt mot maskinen.

En handduk absorberar vätska på redskapen bättre. Gymmet kan ge handdukar som en present.

Det är viktigt att få bort röklukten på gymmet. Det finns ju de människor som röker på gymmet. Detta bör förbjudas så att alla som kommer till gymmet får fräsch luft då dörren öppnas.

Det är viktigt med personlig hygien

dålig

I allmänna lokaler kan man inte tvinga folk att inte lukta. Men det som är så bra med de produkter som du kan läsa om i luktborttagare test är att de ofta fungera lika bra på utrustning som på kläder.

Man kan till exempel ställa en Svettluktsdödare direkt inne i lokalerna. allt-fraktfritt.se säljer dessutom liknande produkter för golvbrunnar online.

Om flaskan ställs direkt i omklädningsrummet så snabbar det på användningen. Väljer man Luktstopparen spray är denna hudvänlig, den som vill kan spruta under armarna och hålla svettlukten borta i 10-12 timmar.

Märk upp luktätare på ett smart sätt

Luktätare måste ju vara tydligt märkta så att de används rätt. Det ska framgå att den inte är farlig.

Allt som luktar svett kan behandlas med några få sprayningar och det här bör också uppmuntras av personal men på ett bra sätt förstås. Om folk vet vad det handlar om så kommer den att användas mer frekvent.