Vad fungerar mot coronavirus?

Många undrar om det finns produkter mot coronavirus. Några enkla medel finns det ändå. En god handhygien är viktigt.

Gör det till en vana att tvätta händerna!

Handtvätt mot coronavirus är a och o. Lär dig gärna att använda antibakteriell tvål. Antiseptisk tvål kommer inte att desinficera på rätt sätt om du sköljer bort den för snabbt.

Använd både antibakteriell tvål och spray för bästa resultat. För ett bra resultat så måste du tvätta händerna i minst 20 sekunder. Därefter är det bara att spola av händerna. Då behöver du inte tänka på handsprit.

Det hjälper inte om du använder smutsiga handdukar, använd rena istället. Många väljer att köpa engångsservetter för att hålla koll på renligheten. Om inte kan du använda en vanlig handduk enbart en gång innan den slängs till tvätten igen.

Om du har otur så kan coronavirus finnas på jobbet

Allt måste desinficeras. Oftast glömmer vi bort våra dörrhandtag. Man måste även vara noga med hygienen på jobbet.

Plastade ytor gör att coronavirus kan överleva längre. Det räcker inte bara med en natt. Man har kunnat visa viss effekt med antibakteriell spray för ytdesinfektion. Smidigare blir det inte.

influensa

Den kan du behandla ytor med. Många använder sprayen på frukt. Produkter mot coronavirus är så enkel att använda.

Var eftertänksam

Man kan äta C-vitamin i förebyggande syfte. C-vitamin finns även i pulverform, då heter det askorbinsyra.
Behövs inte mer än något gram. Oftast gör det nytta långt tidigare. En del kan rekommendera 6 gram per dag om man blir smittad.

I Sverige har man förbjudit kolloidalt silver som kosttillskott men i USA kör man på som vanligt. desinficera Det är inte helt klarlagt om medlet fungerar. Annika Dahlkvist skriver mycket i ämnet.
När spraya kolloidalt silver har självtorkat är det säkert att äta. Alla virus dör då. De som köper IONplus tycker att det fungerar.

Anders Tegnell tror att han är expert i TV. Snart kan ingen följa de rekommendationer som utfärdas. Prova att hosta i armhålan.
Det nya viruset lever längre än andra virussorter. Anders Tegnell sa det för ett decennium sedan. Näsdukar och servetter är bra att ha. Vi har gett dig några exempel. https://www.expressen.se/nyheter/lakare-och-krisexperter-rasar-mot-folkhalsomyndigheten/

Är ansiktsmasker vägen framåt?

Det finns mängder av produkter mot coronavirus. Du kan använda handskar överallt. Det är viktigt att de är täta mot virus. Försöka att inte röra vid dig när du har handskar på. Det är så som coronavirus kommer in.

Ansiktsmasken måste vara av klass 3. Oftast är det bara medicinsk personal som har tillgång till rätt skyddsutrustning. De produkterna är lika effektiva som en halsduk.

Händerna är dina känselspröt. Använd rätt handdesinfektion så är det ingen fara. Slarva inte med handhygienen, rena händer är viktigt.