Så kan du köpa dansk citronvand

Dansk citronvand faller vissa i smaken. De vill dricka det hela tiden. Att få tag i läskedryckEN är inte alltid så lätt.

Men du behöver inte känna någon sorg över dansk citronvand. Du kan stanna i Sverige och skippa Danmarksresan. Du behöver inte ens lämna ditt hem. Du kan beställa allt du behöver online.

hemläsk

Du kan beställa hem de smaker som är mest lik dansk citronvand.

Om du har en läskmaskin så är läsken enkelt ordnad. Det finns alltid tid för läsk. Det är bara att köpa läskkoncentrat med rätt smak. Julmust mitt i sommaren och så Champis eller Pommac året om, eller tvärtom. Varumärket Champis heter Fruktis som läskkoncentrat.

Du kan klicka hem dansk citronvand redan idag. Den kommer alltid att vara färsk. Du gör ju läsken på beställning. Sedan kan du bjuda alla som är intresserade.

Så gör du nyttigare läskedryck

Bäst vore kanske om du helt och hållet slutade dricka drycker med vitt socker. Men så behöver det inte vara. Om du vill skära ned på sockret kan du gör egen läskedryck.

Då är du chef över din egen tillverkning och kan bestämma mängden koncentrat själv. Det smakar oftast bättre än vanlig läsk. fanta smaker På så vis blir din läsk mycket billigare. Du kan jämföra priset per glas så ser du exakt vad det kostar.

Billig läsk i butiken innebär för det mesta märkliga märken där man har laddat en burk med socker och färgämnen. Då får du bättre resultat med egen läsk. Du kan vara säker på att du får dansk citronvand om det är det du vill ha.

Bunkra upp med smaker

När du väl upptäckt essensen dansk citronvand vill du ju inte vara utan den. Se istället till att beställa hem allt du behöver. De har lång hållbarhet.

Våga vara kreativ och skapa nya smaker. Det finns inget som säger att du inte kan blanda smaker i din läskmaskin. Det kanske inte blir jackpott varje gång. Om du är duktig så kanske du tar fram en helt egen variant med hjälp av essenserna. Prova att variera smakerna genom att justera kolsyremängden.

När du fyllt på lagret så kan du göra eget mineralvatten och smaksätta det. Du väljer själv hur sött du vill ha det. Om du sedan vill höja smaken kan du ha i mer essen i nästa omgång.