Så fungerar Grönfri och Grönfri Proffs – läs allt om det!

Mögel är inget kul. Möglet har ingen chans mot medel som Grönfri eller Grönfri Proffs och dess verkan.

rengöra

Resultatet går inte att ifrågasätta. Rätt använt blir resultatet så bra som det kan bli.

De riktigt stora på marknaden är Grönfri och dess mossbekämpningsprodukter. Många andra medel har samma verksamma ämne. Påväxt-Stopp brukar oftast kunna hålla ett lägre pris. Enklast är att beställa på nätet.

Använd Grönfri överallt

Du kan tvätta de flesta ytor. Hussvampen försvinner direkt.

En effektiv taktvätt kräver högtryck. Mossbekämpning möjliggörs av Bensaltensid.

Mixa på rätt sätt

Man kan inte bara spraya på och hoppas på det bästa. Det är inte svårt att förstå varför Grönfri eller Grönfri Proffs säljer så bra.

För effektiv mossbekämpning med Grönfri ska du späda medlet fem gånger. Med en liter Grönfri får du alltså 5 liter brukslösning som du sedan använder för att få bort lavar, mögel och alger. Spä ut Grönfri Proffs 15 gånger.

Funkar gör det tack vare Bensaltensid. Koncentrationen kan skilja. Styrkan kan varieras beroende på sammanhanget. Det är smart.

Grönfri Proffs har andra koncentrationer. Du kan få ut mer för mindre pengar.

Du är skonsam mot miljön.

Rengör ofta

Grönfri kan inte bara användas en gång. Mossa, alger och mögel är envisa organismer som gärna kommer tillbaka.

Behandla gärna i förebyggande syfte. Regelbunden takrengöring är verkligen klokt av flera skäl. få bort svartmögel Om du upptäcker problemen i tid så kan du åtgärda dem fortare.

Om du inte gör rent regelbundet finns risken för att påväxt får ett sådant fäste att du blir tvungen att byta ut material. Då kan det bli kostsamt.

Du kan spara en del pengar

Svartmögel kan ju kosta en del. Det sparar du ju på. Dessutom kan du själv klara av rengöringen med Grönfri och det innebär förstås att det blir mycket billigare att bli av med påväxt i och omkring ditt hem.