Så enkelt ta bort dålig lukt från skor

Det är få som inte lider av fotsvett och det särskilt under vintertider då det är svårt att lufta fötterna regelbundet. För vissa fortsätter problemet även på sommaren.

Men fotsvett är en del av livet och det är ingenting att skämmas för. Idag finns det spray som du kan använda dig av för att bli av med dålig lukt. Ingen mer dålig lukt alltså.

yocoair

Genom allt-fraktfritt.seerbjuder 2 luktborttagande sprayer. Varianten som heter Luktstopparen kan användas som deo. Tar bort svett i 12 timmar.

Det är inte lätt med de äldre skorna

Vissa skor är det bättre att kasta. Men du ska veta att även den här typen av skor kan behandlas med luktborttagare. Om skorna ändå ser för risiga ut spela fotsvettEN nog mindre roll.

Men när de är helt utslitna är det nog billigare att köpa nya än att reparera dem. Allt kan inte återvinnas. Det gäller skor med. Sprayen mot lukt används nog ändå bäst om den sprayas på skor som du fortfarande använder.

Så kan du ta bort dålig lukt med spray mot svettlukt

Det finns spray för de flesta användningsområden. Alla är inte hälsosamma. Men när du köper Luktstopparen kan du vara säker på att du får rätt produkt. Skorna håller sin goda kvalitet.

För bästa effekt påförs sprayen direkt i skon. Spray ett lager. Mer behövs inte. Vänta en stund innan du använder skorna igen så att sprayen kan verka. Sedan är lukten borta.

Orsaker till svettlukt som inte går bort

Om du försökt att ta bort dålig lukt men inte lyckats kan det bero på någonting annat. Ibland kan det vara strumporna som ställer till det. Prova att byta strumpor till de med 100 % bomull.

Tänk också på att byta strumpor regelbundet. Det är inte att rekommendera att använda samma par mer än ett dygn. doftborttagare Om man byter oftare så är ju chansen mindre att det luktar. Byt så ofta du kan.

Du måste ta hand om fötterna också. Glöm inte att tvätta fötterna. Vid större problem kan man prova att använda Luktstopparen direkt på fötterna.

Både skor och fötter måste ju behandlas.