Så enkelt får du bort illaluktande svett

Att sportutrustning med tiden kan lukta mindre attraktivt är inte så konstigt. Om du förvarar och använder kläderna på ett korrekt sätt minskar du lukten. Det finns mycket att göra åt illaluktande svett i sportutrustning, kläder och skor.

få

luktborttagare ska vara enkla att använda. Dessutom så vill du absolut inte börja använda något som kan förstöra utrustningen. Att ta bort svettlukt i all ära, men den får ju inte börja fräta på inredningen.

Illaluktande svett är ett minne blott

Det är inte svårt att ta bort illaluktande svett. deo mot kraftiga svettningar
Vissa grejor kan tvätta i maskinen. Gå igenom tvättråden. Om du har fel klädvård kan du förstöra kläderna.

Luktborttagare textil används till känsliga tyger. Svettluktsdödaren och Yocoair är några av de sprayer som säljer bäst.

Luktborttagare för textil måste vara skonsamma. Den ska också gå att använda till många andra områden. Sprayen är ju behändig på så vis att du kan ta den med dig.

Hur ofta måste du behandla din utrustning?

Det beror på flera saker. Det kan vara svårt att komma åt problemet med illaluktande svett om det var ett tag sedan du rengjorde plagget senast. Men det behöver du inte oroa dig för om du använder luktborttagare textil.

Ibland så kan det ju vara så enkelt att du vill få bort röklukt från kvällen innan och då räcker det med en punktbehandling. Men gör det till en återkommande rutin att spraya. Behandla efter varje användning.

Respektera din omgivning

Du skulle ju knappast gå till jobbet utan att ta bort kräklukt som satt sig på en kavaj eller utan att först få bort svettlukt under armarna. På gymmet är det ju en annan femma. Det är inte trevligt.

Även om det är normalt med lukt på gymmet så behöver det ju inte lukta överdrivet mycket. Alla uppskattar ju inte illaluktande svett direkt. Oavsett var lukten kommer från.

Ta bort lukten då och då. Det kommer du tjäna på. Rena kläder är mycket bättre.

Var köper man produkter som tar bort dålig lukt?

Hos allt-fraktfritt.se. Produkten finns även för avloppsbrunnar.