Så använder du sko lukt spray i dina favoritskor

Har dina skor varit med ett tag? Nu kan du få bort fotsvett med den unika sko lukt spray. Dålig lukt i skor är ett vanligt problem. Alla drabbas någon gång av skosvettlukt.

Så enkelt snabbt och enkelt får du bort svettlukten

ta

Vissa skor tål ju inte att tvättas då passar denna metod utmärkt. Det går att göra lukten från fotsvett mildare men det är svårt att få bort den helt. Med sko lukt spray så behövs det ingen tvättmaskin.

Om du inte vill tvätta dina skor så kan du också använda dig av Luktstopparen Spray. Dessa tar bort all lukt. Men lukten måste så klart ha med skorna att göra.

Nu kan du köpa sprayer online hos allt-fraktfritt.se. Där kan du även köpa produkter som motverkar dålig lukt från golvbrunnar.

Bättre hygien är också viktigt för god lukt

Det är inte omöjligt att det är den dåliga hygienen som gör att skorna luktar. Du bör byta strumpor varje dag. Sko lukt sprayEN kan tyvärr inte ta bort den dåliga lukten från dina strumpor, se därför till att använda rena strumpor.

Den som vill ha störst effekt från sin luktborttagning ska se till att sköta sin övriga hygien. Välj strumpor som suger upp fett. Bomull är det bästa materialet. Bomullen kan absorbera svetten på ett bra sätt.

Så enkelt är det att få bort svett från tygskor

När det handlar om tygskor så kan du få bort lukt från skor genom att tvätta dem. Testa det nästa gång som du ska tvätta. Men det är klart att färgen på skon kan blekna av tvätten.

Om du vill ta det säkra före de osäkra så kan du använda sko lukt spray. Det är den form av luktborttagning som är mildast.

Välj sprayer utan farliga kemikalier. Luktstopparen innehåller mineralsalt och vatten. Den kan användas som deo. Eliminerar svettlukt i upp till 12 timmar.

Rengör skorna ofta

Behandla med jämna mellanrum så håller du lukten borta. Din fotsvett avgör hur ofta du ska behandla. Kontrollera om allt är som det ska. Om det luktar då ska du spraya.

Det är bra att ligga steget före i behandlingsfasen. dålig lukt i skor Du vill inte att lukten ska bli för stark. Det gäller särskilt för sportskor. Att lukta svett på gymmet är ingen bra ursäkt.