Prova Grönfri och Prickfri mot olika typer av påväxt för en skönare hemmiljö

Mossa på tak och algväxt omkring hemmet kan kännas som riktigt jobbigt om du inte har rätt produkter att hantera problemen med. Numera kan du använda dig av en rad olika produkter för takrengöring och på trädgårdsplattor. Produkter som Grönfri och Prickfri kommer från företaget Jape.

Produkter som Grönfri och Prickfri har verkligen en effektiv effekt

Både Grönfri och Prickfri kommer från företaget Jape. Medlet går utmärkt att använda på olika typer av mikrobiell påväxt. Det är Bensaltensid som är det verksamma ämnet i lösningen.

För att spara en hel del pengar och skona miljön från onödiga transporter och plastemballage kan man själv blanda en 8%-ig lösning av Bensaltensid. Blandningen säljas i flytande form. Så fort du här spätt ut blandningen 32 gånger så kan du använda det på rätt underlag.
Spä ut den så att det räcker till det du ska använda lösningen till. Dessa 6 liter kostar då mindre än att köpa 5 liter 8%-ig lösning av något varumärke.

Takrengöringsföretag brukar använda Grönfri Proffs som är en 25%-ig lösning av Bensalkonklorid. Att blanda lika delar Bensaltensid och vatten ger samma resultat.

tvätta

Många har upptäckt fördelarna med Påväxt-Stopp. Samma innehåll av verksam beståndsdel och lägre pris. Priserna ändras, när denna information skrivs är påväxtfri ca. 20% billigare.

Lösningen kan användas på alla lämpliga ytor. Det spelar egentligen ingen roll vilket märke som du köper.

Två produkter som ger samma fina resultat

Prickfri och Grönfri är i grund och botten samma produkt för de har samma innehåll. Resultatet kan ända skilja sig lite. Det finns också Fulstopp och Bensaltensid som är produkter som är 6 gånger mer koncentrerade och därmed också billigare.

Viktigt med regelbunden rengöring för goda resultat

Tänk inte bara på kostnaden. ta bort mögel på trä Det är ju meningen att Prickfri ska göra rent. Då kommer det att bli fint varje gång du genomför algtvätt eller ger dig på mossa på tak.

Medlet är egentligen betydelselöst det som spelar roll är att du städar rutinmässigt. Många väljer att schemalägga städningen för att lättare komma ihåg den. Städningen blir lättare då.

Prova så får du se

Grönfri och Prickfri ska använda effektivt.

Du måste veta vad du gör. Skyddsutrustningen behöver inte vara särskilt avancerad. Köp till ett par skyddsglasögon när du ändå håller på.

Produkter som Prickfri ska användas säkert helt enkelt. Då är du förberedd.

Skorna är också viktiga. Så är det året om.