Nu kan du göra egna såpbubblor med glycerol och diskmedel

Du får till de perfekta bubblorna. ladda med glycerol, diskmedel, vatten och lite socker för att lyckas med bubblorna. Då har man det som krävs.

Såpbubblor är en riktigt rolig aktivitet för dagar då man kan vara utomhus

När man letar efter bra aktiviteter så glömmer man ofta det där med såpbubblorna, men faktum är att det här är en av de bästa lekar man kan hitta på då man ska samlas ett gäng stora och små. Det enda du behöver är glycerin, vatten och diskmedel.

En skvätt socker blir också bra för att få rätt konsistens. Detta är ett riktigt billigt nöje.

Finns glycerin på webben?

Har man bråttom så ska man kanske glycerol köpa i en vanlig butik, men man kan få leta för det är inte alla vanliga affärer som har detta. I vanlig flytande tvål så finns det för det mesta glycerol men då får man inte lika fina bubblor som då man kör på den rena varan.

Du tjänar på att handla på webben. allt-fraktfritt.Om du vill ha glycerol då ska du kika hos allt-frakfritt.se Köpa glycerol Det här är ju något som man kan vilja göra många gånger under våren, sommaren och hösten så det är inte så tokigt att ha en stor glycerinflaska hemma.

Är glycerin farligt?

glycerol

Kan jag använda flytande tvål i badkaret? Ja, det är inge fara. Samma sak gäller för glycerin. Man vill ju inte äta det men. Överallt finns ju glycerin.

Man kan lugnt göra bubblor av det. De hemmagjorda bubblorna är helt säkra.

Hur gör man?

Man måste ha ett bra verktyg. Att göra en ram av pinnar och snören är en bruklig sed. På webben finns det mesta som du behöver veta.

Du kan göra olika verktyg som du har att byta med. Utomhus är det bäst.