Nu kan du äntligen få bort svettlukt från kläder på ett enkelt sätt.

Alla kläder tål inte maskintvätt. Det är inte alltid tvättmedlet biter och de kan lukta svett oavsett. Ibland måste du prova andra lösningar för att få bort svettlukt från kläder.

Att använda en luktborttagare kan fungera. Det här betyder att du inte måste tvätta sportutrustning som förstörs av maskinen. Skor tål oftast samma behandling därför kan metoden användas även till detta.

Svettluktsdödaren är främst avsedd för sportkläder. Men den hudvänliga Luktstopparen fungerar också till sportkläder, fungerar även som deodorant och tar bort lukt i 10-12 timmar. Du kan köpa båda hos allt-fraktfritt.se.

ta

Få bort svettlukt från kläder med en smidig spray

Du kan använda dig av olika metoder för att få bort dålig lukt. En enkel metod är att använda en spray som Yocoair. Sprayen är så smidig att använda att du kommer åt överallt.

Du kan ta med sprayen när du reser. Om du är på resande fot är sprayen en perfekt resekamrat.

LUKTAR det SVETT eller inte?

Frågan kanske verkar löjlig, fotsvett och annan svett känner man ju igen. Men det finns faktiskt lukt som kan vara annat. Om materialet i din sportutrustning och kläder har börjat ruttna så kanske du får bort lukten med en luktstoppande spray men materialet kommer ju inte att repareras av den.

Vissa sprayer är inte bra för dina kläder. Kom ihåg det. Man vill ju inte förstöra sina kläder. Rätt lukt kräver rätt metod, undersök därför dofterna innan du börja behandla.

Att tvätta fel är inte bra

Vissa kläder luktar illa ändå. Ett exempel på detta är sporttröjor gjorda av syntetiska material. De luktar illa direkt. Kanske tvättar du fel.

Se efter om du ska använda sköljmedel eller inte. äcklig doft skor borttagare
Ju bättre du tvättar desto bättre blir resultatet. Så få bort svettlukt från kläder.

Men vissa kläder är det bättre att spraya. Sprayen kan du använda direkt. Som en säkerhetsåtgärd kan du ta med sprayen i bilen.