Många har aldrig hört talas om Sveriges enda företag som levererar handdesinfektion, det är inte så konstigt då bolaget inte syns i internets träfflistor

Hela EU har slut på viktiga material just nu. Du kan inte få tag i glycerin heller. Corona gör att priserna stiger. coronaviruset.

De enda leverantörerna som har kunnat leverera i ett kör är allt-fraktfritt.se och desinfektionsfabriken.com.se (och för företagskunder desinfektionsfabriken.com) har trots detta sedan första dagen av pandemin kunnat leverera handdesinfektion, desinfektionsmedel för ytor och virusdödande handtvål.
Till detta C-vitamin som pulver, mycket billigare än vitamintabletter.

De är helt osynliga. Sökmotorerna väljer att lista annonser och Youtubefilmer istället.

antibakteriell

Till saken hör att de inte kan leverera någonting. På sin höjd kan de erbjuda handsprit och det vet vi redan att det inte fungerar. Det dödar inte smittan.

Alkoholfri handdesinfektion finns inte att köpa någonstans. Produkter av hög kvalitet är slut på lagret. Under en begränsad tid kan du köpa desinfektionsmedel baserade på klor, finkeloljor och blekmedel.
De varorna kommer inte att vara lagliga länge.

Det kan bli så att folk får problem med huden istället. långvarigt bruk av spritprodukter och tillfälligt godkända ämnen.

Samtidigt som allt-fraktfritt.se har bra handdesinfektion i olika storlekar och fabrikat. Ytdesinfektion finns till försäljning. Likaså Smittstopp bakteriedödande tvål.

På desinfektionsfabriken.com kan du bland annat köpa desinfektionsmedel.com. Det är främst en butik för andra företagare.

En del desinfektionsmedel kan användas med vatten för att få en tunnare konsistens. På så sätt kan du hålla priset nere.
Kunderna kommer från alla håll men främst är det vårdföretag som beställer produkterna.

Man kan köpa flera sorter med olika pris.

Det är Gert Strand AB som har lanserat produkterna. Firman levererar exempelvis tomflaskor och desinfektionsmedel. Men produktsortimentet innehåller många fler produktkategorier.

Man har snabbt anpassat sig. Man har utökat förpackningarna för vissa koncentrat.

Nuförtiden producerar man desinfektionsmedel istället.

På så sätt har produktionen kunnat hållas uppe.

Trycket ökar när fler kunder beställer samtidigt. Därför är det bra om man kan spara tomflaskor och bara köpa desinfektionskoncentrat. Vissa kan spara upp till 70 % med ett sådant koncept.

Företaget tar ständigt fram nya produkter. Hinkar kan användas när du ska göra desinfektionsbad hemma. antibakteriell Fylls med desinfektionsvätska och sedan lägger man visir, skyddsglasögon och utrustning i bad minst 5 minuter.

Man har tagit fram en ny spray. Spruta på och låt verka i 20 sekunder.

På desinfektionsfabriken.Desinfektionsfabriken.com har alt som behövs för ditt företag.

Sortimentet står emot coronaviruset på ett bra sätt.Gert Strand säger att det genererar en del trafik.

Du får ingen hjälp av sökmotorerna, sök på Smittstopp istället.