Man är i behov av ork både till träningspass samt vardagslitet, använd druvsocker

En del tror att druvsockret och vanligt vitt socker kan vara detsamma men så är det inte. Däremot är druvsocker samma som det välkända glukos som också kallas dextros. Det här är en enkel sockerart som benämns med formeln C6H12O6. Dextros går mycket snabbare ut I blodet är vanligt socker och ger därmed en snabbare energikick. Oavsett om man tränar mycket eller lite kan en dos dextros ge den extra energikick som kanske behövs.

Med druvsocker så kan du kvickt erhålla mer ork.

druvsocker

Ibland så behöver man energi som inte tycks finnas där. Visst har det hänt dig också att energin tagit slut eller inte räcker till ibland, speciellt kanske inför ett träningspass eller motionsrunda. Då kan det vara bra att veta att veta att druvsocker kan vara räddaren i nöden.

Om det ändå bara är sockret man behöver så finns det ju ingen anledning till att stoppa i sig bullar och annat som genast kommer att sätta sig omkring höfterna. Ett piller dextros kanske är allt du behöver för att “komma på fötter” igen.

Kan någon frukt som vindruva ge mig samma energikick som dextros?

Det här sockret har fått sitt namn för att det finns i vindruvor så det är klart att man kan äta druvor för att få i sig druvsocker. Om vi fördjupar oss i ämnet koncentration så förlorar druvan klart jämfört med ett litet piller. Till skillnad mot många andra sötningsmedel är druvsockret helt naturligt. Ett klart bättre val än godis eller vanligt socker är detta alternativ.

Koncentrerad glukos i tablettform är ett smidigt och enkelt sätt att justera sitt blodsocker. Doktorn rekommenderar vid lågt blodsocker “Ät snabbt upp fyra kilo druvor.” Prova att ta ett par tre teskedar pulver i din vattenflaska till nästa träningspass.

Druvsocker i stora eller mindre volymer införskaffar man smidigt från en webbutik.

Det är inte så svårt att hitta bra druvsockerprodukter. Fler och fler inser att nätet ofta är rätta stället att hitta olika produkter till rätta priser. Exempelvis kan enkilospåsar vara ett bra alternativ.

Köp flera paket så inte ditt eget lager tar slut. Om du ska träna, dyka eller ha andra fysiska aktiviteter som kräver lite energikickar på semestern kan ett par påsar druvsocker vara en god idé