Idag kan du lätt få dän få bort kattkiss lukt

Katter är oftast renliga. Ifall katter mår gott så tvättar de sig själva. Men alltemellanåt kan det rentav hända att du behöver få bort kattkiss lukt.

ta

Så här ska du göra Det finns lite olika sätt och det är klart att du ska försöka använda dig av en metod som inte är farlig vare sig för dig eller för missen. Med Yokoair behöver du inte oroa dig.

Använd Yokoair spray för att få bort kattkiss lukt i hemmet

Det finns sprayer som Luktstopparen eller Yokoair som du kan använda för att få bort kattkiss lukt i hemmet och på andra platser där katten har kissat. Ett exempel på detta är Yokoair. Med denna spray så kan du få bort lukt från skor och se till att kattens kiss inte längre lämnar stank efter sig.

Sprayen är så smidig att ta med att den kan användas överallt. Använd den där katten är. Kanske finns det en favoritpläd som kissen har lyckats märka med sin skarpa doft. Om katten har kissat på någonting så kanske du vill kasta det.

Nu behöver du inte kasta allt gammalt längre. Den effektiva sprayen gör att röklukt försvinner lekande lätt. Illaluktande skor och katter som kissar i ditt hem är saker som går att hantera då du har rätt verktyg!

Luktstoppande sprayer finns on-line i allt-fraktfritt och andra webbshoppar.

Träna din katt att kissa på rätt ställe

Du kan undvika problem med kattkiss. Det kan vara en ide att träna din katt. Om du installerar en kattdörr kan katten själv bestämma när den vill gå ut.

När det finns en kattlåda så gäller det förstås också att byta sand ofta. Du kan även använda sprayen för att dämpa lukten något. Om du köper en spray av bra kvalitet så försvinner lukten helt.

Det är förstås så att hankatter kan vara duktiga på att märka upp sina revir. Detta särskilt då de inte kastreras. Om katten markerar på fel plats inomhus kan det betyda att den inte har kastrerats. deo mot kraftiga svettningar Även om du inte kan styra katter som hundar kan du faktiskt lära katten att kissa på rätt plats.

Genom att hålla koll på lukterna ligger du steget före. Genom att spraya går det snabbare. Du kommer att få en allmänt bättre inomhusluft.