Hur smakar sockerfri läsk?

Sockerfri läsk smakar nästan som vanlig läsk. Men de som säljs i butik är inte goda. De är visserligen sockerfria men de innehåller sötningsmedel istället.

Köp Aromhusets läsk, online, hos allt-fraktfritt.se De säljer 25 olika smaker.

kolsyramaskin

Men hemläsk är en annan sak. Du styr själv över innehållet. Den är billigare.

Läskkoncentrat ger dig sockerfri läsk. Du skyddar dessutom miljön.

Sockerfri läsk ökar i Sverige.

Hälsan är viktigt för många svenskar. Vi ägnar oss gärna åt träning. Sockret får klä skott för det mesta nuförtiden. Men att sluta med socker är inte så enkelt.

Du kanske vill dricka läsk ändå? Läskförsäljningen går upp under helgerna. Sockerfri läsk kan vara början på en ny lyxrutin. Aromhuset är det bästa märket. Finns på ALLT-FRAKTFRITT.SE

Du kan dricka bubbelvatten med gott samvete. Du behåller en jämn aktivitetsnivå. Plånboken blir också glad då det är hemläsk som är billigare än billig läsk i butiken!

Det finns flera smaker att välja bland

Läskmaskinen livar upp livet. Du behöver ju inte ens välja en essens som är till för hemma läsk. Bordsvattenaromen är helt utan socker.

Det smaksatta mineralvattnet som säljs i butik kostar en del. Om man har en Sodastream är problemet med dyrt vatten löst. Att göra eget bordsvatten är enkelt.

Smakerna ger vattnet en ny dimension. allt-fraktfritt säljer 25 smaker. Där kan du också köpa slangar för seriekoppling. Vore kul om någon miljömedveten lunchrestaurang började servera egenkolsyrat vatten i halvlitersflaskor.

Många tycker att läsk är ganska onyttigt att dricka i större mängd. Men så måste det inte vara. Sockerfri läsk kan även vara smal. Du kan dricka den så ofta som du vill. Det är bara att köra igång maskinen.

Cola Zero är populärt. sockerfri läsk Upptäck nya varianter och smaker. Man kan ju variera sig lite också. Se till att alla gäster får sina drycker så som de vill ha dem.

Det finns många alternativ

Du kanske helst vill ha läsk med socker? Du laddar maskinen med Pommac eller Julmust men moster Ulla får inte dricka med socker. Kan du erbjuda sockerfri läsk så har du löst problemet. Alla kan få vad de vill ha utan tjafs.