Hur kan man ta bort dålig lukt från fötter och skor

Tyvärr är det många som lider av fotsvett idag. Men ingen årstid är egentligen befriad från problemet.

Men fotsvett är en del av livet och det är ingenting att skämmas för. Genom att använda en spray som är särskilt framtagen för att motverka dålig lukt kan du lösa problemet. Säg ajöss till dålig lukt.

yokoair

allt-fraktfritt.se harhar 2 sprayer i sortimentet. Den ena är Luktstopparen, den är så hudvänlig att den fungerar som deodorant under armarna. Eliminerar svettlukten i 10-12 timmar.

Ju äldre skorna är desto svårare

Det är ingen ide att försöka rädda slitna skor. Men du kan försöka att behandla dem med luktborttagare. Frågan är bara om du verkligen vill kliva omkring med skor som förvisso inte luktar fotsvett men som ändå ser sorgliga ut.

När färgen försvinner från skorna är det nog ett tecken på att det är dags att skaffa nya. Det finns ett bäst före datum för allt. Även för skor. Sprayen mot lukt används nog ändå bäst om den sprayas på skor som du fortfarande använder.

Så enkelt är det att ta bort dålig lukt

Viss spray är mot röklukt annan mot svettlukt. Alla produkter är inte lika säkra att använda. Men vår produkt Luktstopparen är garanterat säker. Du kommer att hålla skorna i trim.

Spraya direkt i skon. Spray ett lager. Mer behövs inte. Vänta en stund innan du använder skorna igen så att sprayen kan verka. Sedan känner du ingen svettlukt mer.

Varför försvinner inte lukten?

Om du använder dig av en bra spray för att ta bort dålig lukt men ändå känner att det stinker så kan det finnas fler anledningar till lukten. Titta på dina strumpor. Om du använder bomullsstrumpor slipper du lukt.

Tänk på att ofta byta strumpor. Ett byte om dagen är bra nog. få bort fotsvett Vissa byter till och med oftare. Motverka lukten genom att byta strumpor.

Du måste ta hand om fötterna också. Tvätta gärna fötterna när du duschar. Luktstopparen kan även användas direkt på fötterna.

Om du glömmer fötterna men behandlar skorna så blir det ju inte bättre.