Här kan du köpa handsprit på apoteket om desinfektionssprit är slut

Det blir allt svarare att undvika det nya viruset, även i Europa. Många köpte handsprit på apoteket med förhoppningen att detta skulle ge ett fullgott virusskydd. Det finns bättre val än desinfektionssprit. Det gäller särskilt mot corona.

Många undrar om det finns substitut för handsprit på apoteket

Det finns helt klart alternativ till den handsprit apoteket säljer och du kan få bättre lösningar om du väljer andra produkter. På senare tid har många blivit besvikna när man har märkt att desinfektionssprit inte har fungerat.

virusskydd

De som ofta använder handsprit får problem med huden. Många upplever handsprit som obehaglig efter en tid.

Det är knasigt att folk rusar till butikerna för att köpa handsprit som inte fungerar. Det är ju mycket smartare att välja en antiseptisk tvål som är mild mot huden och som verkligen tar död på coronavirus och andra smittor som vanlig influensa.

Genom att köpa en alkoholfri bakteriedödande desinfektion vet du att den är skonsam mot dig. Katjonisk handdesinfektion är bra att ha till hands oavsett om folk omkring dig uppvisar influensa symtom eller inte.

Kom ihåg att tvätta händerna

Om du bor själv så kanske du kan hålla smittan stången. Gardera med antibakteriell tvål och spray.

Svårare blir det om du har barn hemma. Kanske har dina barn blivit smittade i skolan. Då gäller det att vidta åtgärder. Lär barnen att tvätta händerna.

Man måste också byta kläder ofta. Det är en god vana att ha inomhuskläder. De har inte smittan. Du kan använda bakteriedödande spray om kläderna är kontaminerade.

Man kan spraya grönsaker och frukt. Sprayen övervinner alla virus. Kunderna gillar IONplus och Holistic extra mycket.

Du kan även använda sprayen som ytdesinfektion

Utöver noggrann handtvätt är det viktigt att se till att ytor i ditt hem och på jobbet är rena. Det du köper med hem kan ha viruset på sig. Ta ut kassarna på balkongen först.

Hushållets alla medlemmar måste hålla samma rutiner. Se till att du inte får slut på handtvål. Inte bara i badrum där folk tvättar händerna efter toalettbesök. Ett kök måste ha en bra tvål. Nu vet du varför det är viktigare än HANDSPRIT FRÅN APOTEKET.