Här kan du köpa handsprit på apoteket om desinfektionssprit är slut

Många svenskar har fått upp ögonen för den nya smittan på senare tid. Du behöver inte köpa handsprit på apoteket. Det finns bättre val än desinfektionssprit. Särskilt inte mot coronavirus som har visat sig vara en mycket lömskt smitta.

Du känner väl till att du kan välja andra varor än handsprit på apoteket?

Oftast finns det mycket bättre alternativ till handsprit apoteket. Faktum är att desinfektionssprit inte nödvändigtvis fungerar så effektivt som man kunde hoppas.

handdesinfektion

Då kan det vara mycket bättre att använda en antibakteriell tvål istället. Många upplever handsprit som obehaglig efter en tid.

Det är knasigt att folk rusar till butikerna för att köpa handsprit som inte fungerar. Då är det bättre att välja en antiseptisk tvål istället.

Den alkoholfria bakteriedödande desinfektionen får högt betyg av flera användare. Produkter som katjonisk handdesinfektion kan användas när som helst på året.

Kom ihåg att alla i ditt hushåll måste hålla händerna rena

Om du bor själv så kanske du kan hålla smittan stången. Med en antibakteriell spray får du ett extra skydd.

Om du har barn är det en annan sak. Kanske har dina barn blivit smittade i skolan. Man måste se upp. Barn måste lära sig att tvätta händerna genast då de kommer hem.

Försök att byta kläder så ofta det går. Det är bra om man har kläder för inomhusbruk. De har inte smittan. Kläder som kan ha smitta kan behandlas med bakteriedödande spray eller kolloidalt silver då de inte tvättas i maskin.

Man kan spraya grönsaker och frukt. Coronaviruset har ingen chans. Kunderna gillar IONplus och Holistic extra mycket.

Sprayen är mångsidig, den kan användas som ytdesinfektion

Handtvätt och rena ytor är a och o. Med ytdesinfektion håller du viruset borta. Matkassarna kan ha viruset på sig.

Hushållets alla medlemmar måste hålla samma rutiner. Du måste ha handtvål vid alla kranar. Tvål ska inte bara finnas i badrummet. Ett kök måste ha en bra tvål. Det är bättre än HANDSPRIT FRÅN APOTEKET.