Håll dina händer bakteriefria med antibakteriell spray

Du måste tvätta händerna. Det är ingen ide att köpa handsprit mot corona. En bra handtvål är allt du behöver. Man får inte underskatta värdet av en antibakteriell spray.

Den bakteriedödande spray kan användas till det mesta. Det här är absolut inte istället för handtvätt som du måste fortsätta med för att få ett gott virusskydd. Det är klart att du ska ha en bra antiseptisk tvål på handfatet.

Virus är ofta luftburna och kommer in överallt. Plast och corona är ingen bra kombination. antibakteriell spray är ett mycket bättre skydd än vad folk tror.

Bakteriedödande spray – så fungerar det

Den bakteriedödande spray ger ett bra grundskydd. Alla virus dör ut. Just handtagen är det många som glömmer bort.

En coronasmittad person kan ha tagit i samma dörrhandtag som du. Nu är dina händer en fara igen. Du kanske även kommer åt olika kroppsöppningar.

Risken minskar med ytdesinfektion. Handskar är bra att använda om du exempelvis går ut och handlar. Särskilt när det gäller corona.

Glöm inte bort handtagen

Det är inte säkert att en spray med handsprit kan döda alla virus. Men var medveten om att handspriten inte nödvändigtvis ger ett fullgott virusskydd. Med en antibakteriell ytdesinfektion får du ett bättre resultat.

En antibakteriell spray är lätt att använda. Med en spray så går saneringen snabbt och lätt. Den har god verkan överallt.

desinficera

Se till att lagret av bakteriedödande spray aldrig tar slut. Produkten torkar snabbt.

Det finns ingen vits med att överanvända

Personer i din närhet kan ha influensa. Om du har bra produkter hemma så är du skyddad på ett bra sätt. Få in en bra rutin och använd antiibakteriel handtvål och bakteriedödande spray flera gånger per dag så räcker det gott och väl!
Varumärket Smittstopp levererar alltid. Det finns på nätet.