Grape tonic nyttjas med fördel till festen

Har du glömt ingredienserna och gästerna är på ingång? Du måste inte hälla i vodka i alla hast. Med din Sodastream kan du göra fantastiska drinkar.

Blanda drinkar med grape tonic och din Sodastream läskmaskin

Innan du börjar att planera för de drinkar du ska blanda i Sodastream måste du köpa alla ingredienser. Få det under kontroll tidigt. Vänta inte på bokningar.

grape

Använd smakessenserna för att få liv i dina drinkar. Du får en god smak. Allt som behövs är maskinen.

Använd dina koncentrat. Fråga gästerna vad de vill ha att dricka när de dyker upp. Det är kanske så att en del föredrar grape tonic smak medan andra vill ha cola. Du kan lyckas utan att ha kylen full.

Prova till exempel Aromhusets Indian Tonic. Den har en stark smak men om man blandar förnuftigt så smakar det bra.

Barnen måste ha andra alternativ

grape tonic fungerar även att dricka utan alkohol. Det är perfekta barndrinkar.

Med en läskmaskin så kan du till ex. göra cola, Julmust, Sockerdricka och mer. Ju fler smakessenser du har ju fler gäster kan du servera. Det är betryggande att veta att läsk som är gjord i en Sodastream är mer hälsosam.

allt-fraktfritt.se säljer många av Aromhusets produkter. Vissa aktörer blandar ut sina essenser med sötningsmedel, det gör inte Aromhuset.

Kolsyra är bra att ha hemma för oförutsedda drink och- läskhändelser. Så fort man behöver kolsyran är den slut. AGA säljer billigare produkter för att konkurrera ut Sodastream. Du kan köpa deras produkter hos Rusta.

Det går att köpa en kopplingsslang mellan stor kolsyreflaska för restauranger och en läskmaskin. Då slipper man byta kolsyreflaska så ofta och det blir ännu billigare.

Tänk nytt

Om du är modig så använder du dig av mineralvatten och smakessenser på ett kreativt sätt. Mixa fritt. Med tiden så märker du vad som passar bra ihop. Du kan också googla efter tips.

Alla gillar inte samma sak. Du kan även mixa vin. Med bara ett kort tryck på din läskmaskin har du förvandlat ditt rödvin till ett mousserande vin.

Bål och läskmaskiner går bra ihop. Det kan du skapa på ett så kreativt och roligt sätt med dina essenser. Du får rätt färg och en perfekt smak. gin och grape tonic Med maskinen till hjälp fyller du snabbt på där det är tomt. Med läskmaskinen är det hela snart löst.

Du behöver inte rätta dig efter vad butikerna säljer. Så fort du ska ha fest är det bara att ta fram essenserna. Groggen kan flöda fritt. Du kommer att ha allt som behövs för att lyckas.