Gör snygga etiketter på rulle

När det behövs etiketter så är det inte alltid så smidigt att vänta på att ett tryckeri blir klart med dessa. Då är det bättre att köpa en etikettmaskin och gör egna etiketter på rulle. Du kan ta fram en mängd olika motiv och märkningar.

Det behöver inte se enkelt ut

etiketter

Det är enklare än vad många tror. Gör dina egna streckkodER. Det är lätt. Alla kan använda sig av metoden.

Etiketter på rulle har aldrig varit så här roligt

Du får proffsiga papper med etiketter på rulle. Du kan välja produkter ur olika prisintervall. Prova att använda dem på kontoret.

Det som kan ta lite tid är att man måste fästa etiketterna på produkten. Du kan göra det själv eller använda maskinen. De flesta etiketter är enkla att applicera. Etikettens streckkod måste vara fortsatt tydlig.

Så får du rätt etiketter

Man vill ju inte att etiketterna åker av flaskorna. Du får bäst resultat om du använder rätt etiketter på rulle. De måste fästa väl och så får färgen inte rinna av när fuktiga händer tar i flaskan eller då den står i kylskåpet.

Man måste också tänka på hur formen ser ut. Det här är inte samma sak som en burk där man får en jämn platt yta. Etiketten måste sitta rakt. Behåll läsbarheten genom att sätta etiketten på rätt sätt.

Trycka själv eller anlita någon?

Det är en fråga som måste få ett svar. De flesta kan klara av det. En designer kan också göra snygga etiketter.

Men du kan spara pengar på att trycka och designa själv. Köp de rätta prylarna hos allt-fraktfritt.se.Med en Epson7500G etikettfärgskrivare kan du göra egna etiketter enkelt och snabbt. klisterdekaler Inget tryckeri kan göra detta.

Brother P-touch termoetikettskrivare klarar enklare utskrifter. Allt du behöver ingår.

Epson7500G kan leverera fotokvalitet på etiketterna. Du kan forma etiketterna som du vill.

Du får en mycket mer flexibel produktion. Du håller priset nere.

Det går inte att ersätta tryckeriet helt. Om det rör sig om en mer komplicerad produktion, tryck på metalliska etiketter eller enorma volymer så kan det vara klokt att ta hjälpen.

Det är ont om tid ibland. Då kan man se den ökade kostnaden för denna bit på ett tryckeri som skälig. Att märka själv kan ändå vara en bra ide. Du kapar priset då du slipper mellanhandeln.