Gör egen julmust med en läskmaskin

Nu är det jul igen och då vill vi dricka julmust. Men de varianter som säljs i butik är inte de mest hälsosamma.

LäskmaskinEN med tillhörande koncentrat gör att du kan blanda egna smaker. Att du är med och skyddar miljön är extra bra.

Julmustkoncentrat

Hemläsk är bäst för den som gillar koncentrat. På så vis får du en godare läsk. Smakessenser är enkla att använda och de kan doseras på ett sätt som passar dig bäst. Den universella designen gör att de fungerar med alla läskmaskiner.

Julmust som smakar så som den borde

När du köper Aromhusets läskkoncentrat för julmust så får du en läsk som smakar så som den ska. Du behöver bara köpa rätt flaska. 5 liter kolsyrad julmust. En mildare smak gör att patronen räcker längre.

Innovativa sätt att använda smakessenser på

Med läskmaskinEN kan du dessutom göra mer än bara julmust. Du kan ju till exempel göra ett eget slush recept som smakar julmust. Om du hellre vill ha cola så kan du använda det.

När du väl börjat göra egen läsk upptäcker du snabbt hur roligt det är. Sodastreams smaker är varierade och du kan kombinera dem, i princip, som du själv vill. Smakkombinationerna är i det närmaste oändliga.

Du kan själv göra unika smaker som inte finns i butik. Din egen läsk innehåller dessutom 80 % mindre socker. sodastreamer Din familj och vänner kommer att uppskatta att du kan bjuda på så fräsch julmust eller cola, precis vad de känner för!

Gör bubbelvatten som aldrig går ur tiden

Många vill ju ha julmust året om. Det kan också vara så att du inte tycker om vanligt bordsvatten. Det ändrar du med läskkoncentrat.

Du kan blanda nya smaker när du vill. Du styr enkelt hur mycket smak du vill ha till dina drycker.

Välj rätt smaker till kolsyremaskin så att du har det som krävs

När du beställer smaker till läskmaskinEN, köp hem de smaker som du gillar. Ha lite variation. Ha Grape Tonic redo till helgens fest med vännerna och cola och julmust för familj eventet.

Din läsk blir godare än många andra. ALLT-FRAKTFRITT.SE säljer Aromhusets produkter.

Mixa som du vill.Det har aldrig varit enklare att få goda måltidsdrycker.