Förverkliga din dröm och starta eget

Ett bra sätt att komma igång efter att ha starta eget är att bli återförsäljare av produkter som Grönfri.

Vissa branscher är förknippade med lägre kostnader än andra. Detta har upptäckts av många men det finns utrymme för 10 ggr så många som idag.

Busenkelt helt enkelt. Sedan regnar påväxten bort. Ca 4 år senare ringer kunden igen och så fortsätter det. Det är inte svårt alls.

Du kan vänta dig varierande dagar som ägare av ditt eget företag. Kundkretsen kan vara enorm. Kan du få in en fot i branschen så är mycket vunnet.

rengöra

Dra igång och starta eget

Mossan kräver inte mycket utrustning. Oftast klarar du dig med en stege. Skydda omkringliggande växtlighet.

För de flesta växter tappar sin klorofyll och bladen blir vita om det kommer Bensalkonklorid, den verksamma beståndsdelen, på dem.

Marknaden är större än du tror. Det kan ju växa alger, lavar, svamp eller mossa på möbler i trädgården och så kan trädgårdsplattor behöva rengöras.

Erbjud kompletteringstjänster. Fasader med alger och svarta prickar är vanligt, likaså plank fulla med alger. Oftast är det klart på några minuter.

Du kan då erbjuda att ta hand om detta för ett vettigt pris och på så vis kan du tjäna mycket mer på varje uppdrag. Grönfri är ett populärt val för att ta bort mossa.

Här finns stor förtjänst att hämta genom smarta inköp. Grönfri Proffs är en 25%-ig lösning av Bensalkonklorid. Prova att använda Påväxtfri Proffs också.

Det finns starkare lösningar också. Köp en dunk och blanda med vatten och du har en motsvarande produkt – till halva priset.

Den som vill behandla taket måste ha det gott ställt. Surfa runt och titta. Att det kostar 10 000 kronor är inte ovanligt. Ännu dyrare är det innan avdrag för ROT.

När du etablerar dig kan du ta halva priset och ändå tjäna multum. Det kan röra sig om 10-tusentals kronor.

Vänta, det finns mer. Kontakta Påväxtfri direkt. Det är bra att ha bra grejor från början.

Det finns inget krav på registrering. Det mesta är redan förtryckt och klart. Prova företag som Frilans Finans.

Jobba bara med kunder som du litar på.Tjänster som syna.se kan vara bra att använda till detta. Välj hur du vill ta betalt.

När det rullar på kan du ta nästa steg. Ansvaret blir inte ditt längre. Skaffa företagsförsäkring. Moms och F-skatt måste så klart med.

Driv företaget på fritiden först. Ibland kan du ta extra betalt vid veckoslutet. En bra sidoinkomst.

Hur kan du hitta kunderna till din nya verksamhet?

Sätten är oändliga. Det är viktigt att starta eget med en strategi för marknadsföring men det betyder inte att det här måste vara komplicerat.

Hör av dig till reklambyråer och andra marknadsföringsföretag. På nätet kan du nå ut till alla. Använd din fantasi helt enkelt.

Du kan annonsera på Blocket och i andra forum online där folk ställer frågor om hur de ska få bort mossa från tak och trädgårdsplattor. Läs på om din bransch.

Det viktigaste är att du annonserar så att folk vet att ditt företag finns. Det är fortfarande mycket vanligt med flyers som du kan dela ut i brevlådor. Dessa skriver du ut från datorn eller mobilen. Nå ut med ditt budskap, helt enkelt. De finns i affärer.

Ett enkelt sätt att börja.
algmedel
Upphandla med landets villaföreningar för att ligga steget före. Se över dina möjligheter.

Medlet är inte särskilt dyrt.

Så mycket kostar företagandet

Var väl förberedd innan du starta eget. Kanske behöver du inte köpa allt direkt. Du kan också se om det finns starta eget bidrag som kan hjälpa dig ytterligare på traven.

Oftast behöver du inte anställa någon i inledningsskedet.