Du har möjlighet behandla din artros med bra glukosamintabletter som du inhandlar online

Vi behöver inte längre ge upp samt tro att artros är ett növändigt ont tillsammans med ökad ålder. Det är idag känt olika metoder att lindra artros med ont i leder och annat bland annat med glukosamin som kan mildra symptomen. Tidigare var apoteket det enda ställe man kunde hitta bra glukosamintabletter på.

Att man ska strunta i att inhandla glukosamintabletter på apoteken kan synas vara en riktig brasklapp

Tyvärr är det många som insett att de glukosamintabletter som finns på apoteken inte alls ger den önskade effekten. Tyvärr är det så att läkemedelsindustrin klassat detta kosttillskott som läkemedel och därmed givit apoteken ett monopol på denna vara.

Monopolet har skapat en prisbild på apoteken som kraftigt överstiger vad produkten rimligen skulle kosta.

artros

Glukosaminets effekter har studerats vid många tillfällen och bästa effekten av ämnet sägs vara vid ett intag av 1500 mg per dag. Detta oavsett om det rör artros knä, artros fingrar eller annan kroppsdel. Trots denna rekomendation får man bara 625 mg glukosamin per tablett när man handlar på apoteket.

Dessutom så rekommenderas man att ta max 2 tabletter per dag vilket alltså inte räcker för att ge den effekt som man är ute efter. Vad kan man göra? Hitta glukosaminpiller avsedda för djur? Du kan hitta både pulver och tabletter avsedda för djur I hälsokostbutiker men kvaliten på dessa är osäker. Då finns det en klart bättre lösning online.

Du kan handla mycket bra glukosamin i tablettform på internet

Gelest AB säljer GlukoPlus. Det glukosamin som Gelest AB säljer är avsett för människor och har mycket hög kvalitet. Gelest AB säljer detta som kosttillskott för människor i Storbrittanien.

Som tur för oss svenskar finns glukosamin både som pulver och tabletter att handla från exempelvis allt-fraktfritt och prisad på nätet. Innehållet är garanterat samma glukosamin fast det måste stå att det är för häst eller hund.

Så om du söker glukosamin till rätt pris med bäst kvalitet är detta det bästa sätttet. Att det dessutom är säkert att beställa från en svensk butik som följer svenska regler om e-handel gör inte saken sämre..

Du måste ha en helhetssyn på sin behandling av artros just för att ha möjlighet att må bättre

Det första du bör veta om behandling med glukosamin är att det tar cirka veckor innan du märker någon skillnad. glukosaminpiller Detta är tyvärr den tid det tar innan din kropp börjar producera smörjmedel till dina leder. Efter den tiden försvinner eller minskar smärtorna. Reklamen säger: hjälper inom 3 veckor.

Det kan tyvärr visa sig att man trots glukosaminkuren inte blir helt av med sin värk. Det gäller att få en heltäckande behandling kombinerad med rätt gymnastik.

Sjukgymnaster har den kunskap som krävs för att visa lämpliga övningar att utföra I hemmet. Yoga kan vara ett alternativ att testa. Eller kanske en daglig promenad för att slippa värken?

Det kan vara så att den livsstil man vant sig vid i flera år inte är den bästa för att bli av med värken eller alla smärtstillande tabletter. Glukosaminet kanske man måsta börja ta redan i 40årsåldern eftersom kroppen redan minskat produktionen av smörjmedel