Det går att hitta bra sodastreamsmaker och läsk.

Det är oftast smidigt att ha nånting bra att dricka hemmavid, men det är inte lika skönt att märka att drickat är onyttigt samt att man till och med går upp i midjemått.

Med maskiner utrustade med kolsyrepatroner kan man snabbt göra egen bubbeldryck som är friskare att dricka än vanligt vatten. Genom att tillsätta sodastreamsmaker kan bubbelvattnet bli extra gott. Ett extra plus man kanske inte tänker på är att man gör en insats för miljön.

billiga

Det finns massor av olika typer av sodastreamsmaker för nästan alla sorters olika tillfällen och humör

Kolsyrad dryck med en touch av lime? Speciellt gott på sommaren då det kan vara varmt. Att göra kolsyrat vatten med smak är enkelt om man har sodastreammaskin. Lika gott som läsk men med den skilladen att man slipper onödigt mycket socker och skadliga tillsattser.

Visst finns det smaker som gör god sockerdricka bland sodastreamsmaker fast utan överflödigt socker. Med en hemmagjord läsk har du koll på innehållet istället för kryptiska innehållsförteckningar med för dig okänt innehåll.

Ett bra ställe att handla på är Aromhuset som har ett mycket brett sortiment att välja från. Passa på att köpa lite olika smaker för olika tillfällen så du kan vara lite spontan.

Vanliga smaker som cola, frukt samt sockerdricka är ofta mycket bra att ha, men passa på att pröva litegrann av de mer annorlunda smakerna oxå.

Om man nu har kolsyremaskinen hemma så är det väl en bra idé att ha lite olika smaker redo att blanda god läsk? Det finns några e-shoppar du kan besöka och där Aromhuset förmodligen har det största sortimentet men kolla även allt-fraktfritt och prisad.se för säkerhets skull. Där finns läskkoncentrat att köpa både till vardags och till fest.

Man undviker släpa hem en massa läsk från affären då man har en egen maskin

Även om man vet att det inte är så nyttigt med läsk så kan det vara svårt att låta bli att lägga i kundvagnen då man är ute och handlar. Man vet ju att helgen kommer och då vill man ha lite extra gott till familjen. Med en kolsyremaskin hemma och skafferiet fullt med sodastreamsmaker är det lätt att bara passera läskhyllorna i butiken.

Kolsyremaskinen är om du vill det perfekta komplementet till snacks, chips om du vill fixa ett snabbt party. Barn uppskattar verkligen att kunna blanda och göra sina egna läsk. Vet dom att det finns en kolsyra maskin att tillgå tjatar de inte längre att köpa läsk från butiken.

Nyttigare, roligare och pengasparande allt i en enda oslagbar kombination.

Kanske inte så mycket direkt, men i det långa loppet hjälper det hushållskassan att hålla sig nere.