Bjud på sockerdricka vid nästa kalas

Var förberedd när gästerna kommer. Då spelar rätt sorts läsk stor roll. De flesta gillar sockerdricka. Sockerdrickan kan du hälla i bålet eller direkt i barnens glas.

Sockerdricka blir aldrig fel när det är kalas hemma

Läsk

Då det ska väljas en klassisk läsk som alla tycker om så är sockerdricka är ofta det naturliga valet. Det är klassiskt svenskt. LäskEN smakar inte riktigt på samma sätt idag som den gjorde än gång i tiden.

En smak som uppskattas av både vuxna och barn. Den är enkel att tycka om. Men kanske blir det lite för sött om du köper på flaska. Om du gör en egen sockerdricka så kan du smaksätta den som du vill.

Det här gör du mycket enkelt med Aromhusets läskkoncentrat, som innehåller 80% mindre socker. Prova också Aromhusets egen serie. Allt finns hos ALLT-FRAKTFRITT.SE.

Du kan välja att köpa koncentrat istället för läsk

Om du har en läskmaskin så kan du snabbt göra sockerdricka. Det enda som behövs är rätt essenser. Så kan du smaksätta. Det kan passa bra i alla sammanhang.

Smaken i sockerdricka får man genom att krocka päronsmak med citronsmak och få fram en helt ny unik smak. I begynnelsen var det Saturnus som hade den bästa aromen för sockerdricka. Idag är det Aromhuset som levererar smaker.

En bål som bara smakar läsk är inte särskilt god. Genom att skala ner på koncentratet så har man löst problemet. Sedan så blandar du som vanligt med andra ingredienser. Bål med alkohol i ska inte drickas av barn.

Hur mycket mineralvatten med smak dricker du?

Sockerdrickan får oftast stryka på foten när vi minskar sockerkonsumtionen. Det kan vara annorlunda.

Om det är smaken du gillar så bör du satsa på ett koncentrat som Aromhuset, som har 80% mindre socker än i köpta läskedrycker.

Aromhuset har tagit ledartröjan nuförtiden.

Du kan dricka smaksatt mineralvatten utan bekymmer. sodastream smaker Socker behöver heller inte vara farligt. Det som spelar roll är mängden socker och hur ofta. Om man vill dra ned på socker är de sockerfria smakerna ett välkommet inslag.

Tänk på detta när du serverar

Tänk på att mycket handlar om presentation. Det är klart att den läsk som du gör hemma inte ser så proffsig ut som den som säljs i en butik. Smaken behöver det inte vara fel på. Använd de fina glasen.

Om du häller på kanna blir det avslaget. Testa och se. Krydda gärna till det.

Smaken går väl ihop med citron. Våga vara vild i smakkombinationerna. Det livar upp lite extra.