Använd luktborttagare och sluta skämmas för dina skor!

I Sverige så är det helt normalt att ta av sig skorna då man går på fest. Varför är det på detta viset då det leder till att folk börjar skrynkla på näsorna? Om du vill slippa den obehagliga lukten då kan du använda dig av en luktborttagare.

Skor kan lukta illa men med vår luktborttagare är du saker

Innan du börjar, kontrollera att du verkligen har illaluktande skor. Det är inte alltid så att du själv märker detta. Det kan vara så att omgivningen märker det mer än du gör. Fråga dem i din omgivning.

En luktborttagare som Svettluktsdödaren tar effektivt kol på all svettlukt. Med en sådan spray till hands har du snabbt löst problemet.

Via allt-fraktfritt.seKan du köpa fotsvettsprodukter online. Om du spelar hockey rekommenderar vi att du använder Svettluktsdödaren. Luktstopparen är skonsam mot huden och effektiv mot svett, faktum är att den håller lukten borta i 10-12 timmar.

Du kanske tror att det räcker med att behandla fötterna?

få

Det är alls inte dumt att tänka på källan till illaluktande skor. Det behöver inte vara så att svettlukten enbart beror på dina fötter. Svetten kan faktiskt bli värre om du använder vissa typer av strumpor.

Andra kurer kan ha lika bra effekt, det ska ärligt sägas. Men så snart som du sticker fötterna i skorna igen så dröjer det inte länge innan svettlukten från tidigare tillfällen gör sig påmind. Om du istället använder våra produkter så får du en mer permanent lösning på dina problem.

Om du både behandlar fötter och dina skor så kan du räkna med en kraftfullare effekt. äcklig lukt i tvättmaskin Det löser problemet. Du kan vara säker på att du får ett bra skydd.

Sprayen är så mångfacetterad att den kan använda på flera sätt

Vi rekommenderar att du väljer en luktborttagare som också lämpar sig till dina andra kläder. Börja med skorna, gå sedan vidare till andra områden som behöver fräschas upp. Ju snabbare du blir av med lukten desto bättre.

Ta bort kräklukt, behandla sportutrustning som ständigt stinker och se till att kattlådan inte gör det omöjligt att vistas på toaletten med luktborttagaren som fungerar för allt. Du använder sprayen lättast genom att spraya i luften eller direkt på det som luktar.

Trampa ingen på tårna

Använd bara luktborttagare på dina egna kläder. Alla störs inte av lukten. Då kan sprayen uppfattas som stötande. Det är inget vi rekommenderar.