Äntligen det lättaste sättet – hur man gör sockerfri slush hemma!

Har du en bra mixer? Då kan du enkelt göra egen slush. För en god slush drink behöver du bara vatten, is och ett gott slushkoncentrat. Recept finns på makeslush.comcom.

Dessutom kan du få en ice slush som är sockerfri om du bara använder dig av en essens som är utan socker.

Hur man gör sockerfri slush kan vi nu göra utan att behöva köpa en slushmaskin men med is och ett gott koncentrat. Undvik sockret och lev hälsosamt med egen slush!

chill

Med en bra mixer så finns inget enklare sätt att göra egen slush på.

Sockerfria recept på slush drinkar är svåra att hitta online men de kan hittas på makeslush.comcom finns både och. Häll enkelt i slushkoncentratet efter att du kört isbitar i en stark mixer. En ice slush som på detta sätt både är god och sockerfri.

Med is och en bra mixer så får du enkelt till en god slush. Om du väljer ett gott läskkoncentrat som är sockerfritt så får du en underbar slush. Även fast den är sockerfri så kommer den att vara söt.

För att göra din hemmagjorda slush så kan du behöva en viss typ av is till din mixer.

Isen spelar stor betydelse på resultatet för din hemmagjorda slush. Om man bara har enkel is, hur gör man då? Om mixern klarar isbitarnas hårdhet så slår den sönder dem i små bitar. slush Är isbitarna som tunga klumpar blir det troligtvis för svårt.

Troligtvis blir resultatet bättre med små isbitar från formar eller köpt is. Konsistensen blir då snabbare till det du behöver för din slush.

Om du har en stark mixer så behövs ingen specifik slushmaskin, men dubbelkolla först att den håller. Då du även vill använda den till annat så kan det vara bra att köpa en ny om din inte håller. Online finns ett bra utbud av mixers, du hittar dem på exempelvis allt-fraktfritt eller prisad.

Välj rätt typ av sockerfritt läskkoncentrat för att det ska bli gott

Ska du göra egen slush som är utan socker så behöver du veta vilket läskkoncentrat att använda samt hur man gör sockerfri slush. Det finns smaker till slush utan socker av sämre kvalitet.

Att göra egen slush med koncentrat från Aromhusets sockerfria utbud är ett bra alternativ. Då vet du att du får sockerfri slush som smakar som om du hade haft socker i den. Bli en smakexpert, det kommer att bli en hit då de har olika smaker att prova.