Antibakteriell spray klarar mer än du tror

Det är jätteviktigt med antibakteriell tvål under en pandemi. Coronaviruset överlever handspriten utan problem. Det räcker med en bra handtvål. Man får inte underskatta värdet av en antibakteriell spray.

Med en mångsidig bakteriedödande spray är du säker. Kom ihåg att det inte är istället för handtvätt. Klart att du ska ha en bra tvål.

Tänk dock på att influensa och andra bakterier och virus kan ta sig in i ditt hem på andra sätt. Det är känt att coronavirus kan överleva på plast. antibakteriell spray är ett mycket bättre skydd än vad folk tror.

Så kan du använda dig av bakteriedödande spray för att skydda dig

Den bakteriedödande spray ger ett bra grundskydd. Då dör alla virus. Dörrhandtagen har ofta många bakterier på sig.

Om du smörjer dig med handsprit för att sedan ta i dörrhandtaget så måste du börja om igen. Nu är det ett allvarligt läge. Vaggas inte in i en falsk säkerhet.

Genom att använda ytdesinfektion så kan du minska risken. Använd handskar om du är ute. I varje fall då det inte bara handlar om vanlig influensa utan en pandemi som innebär en livsrisk för många.

Glöm inte bort handtagen

Det är inte säkert att en spray med handsprit kan döda alla virus. Handspriten dödar inte alla virus. Man har visat att antibakteriell ytdesinfektion fungerar.

Bäst resultat får du med en antibakteriell spray. Sprayen kommer åt överallt. Den fungerar på ytor som du måste ta i.

handsprit

Se till att lagret av bakteriedödande spray aldrig tar slut. Spraya där du finner det lämpligt.

Överdriv inte

Det är inte konstigt om du är orolig just nu. Men du behöver absolut inte överdriva om du har bra produkter som kommer att desinficera händer och ytor. Om du bara får rutin på användandet av antibakteriell handtvål och bakteriedödande spray så är det ingen fara.
Oftast kan Smittstopp leverera även när andra varumärken har slut på produkter. Finns på nätet.