Snabbkurs med roligt info hur man börjar spela Bingo Del I av IV

Läs detta kommentar om du är ny Bingofantast.

Just nu är det en stor Bingo Bonuspå detta ledande svenska bingobolag.

Bingo i sin grundform är busenkelt att spela, att efter att kanske finna lite mer avancerade alternativt avvikande spel kan vara ”grädde på moset”.

Men, i som fall, här följer en del tips pm hur du kan spela och antagligen det bästa med allt, lite olika typer av Bingospel.

Läs och njut.

Bingo är som sagt inte ett besvärligt spel att spela – samt med exercera kan man starta dutta (jepp, det kallas numera att man duttar sina rutor, också där man lirar på internet.
Lirar du på engelska spelportaler kan det vara bäst att veta att det heter ”daub” på dem) de bästa av dem!

När du lirar på internet kommer du att märka att spelsystemet kan dutta totalt automatiskt med assistans utav ”auto-dutten” till dej.

Men jag får antaga att man önskar komma igång på riktigt att spela bingo på nätet så fort som möjligt så melodi oss dyka in i och se vad som kan erbjudas.

Hurdan man spelar 75 bollars Bingo

Syftet med 75 bollars bingo är att matcha samtliga tal i ett speciellt mall på en utav dina bingobrickor.
En slumptalsgenerator väljer ut ett numer i taget och detta visas på ett så kallat callboard.
Om man förmå fyllar i något utav de mönster som innefattar för det aktuella spelet så har man fått en Bingo samt vinner ett pris!

För att göra det hela mera spännande kan du oxå konkurrera om att vinna Progressiva Jackpots!

Progressiva jackpots eller Rollovers kan göra att Jackpotarna uppnår svindlande summa.
Om ingen vinner en Jackpot så flyttas alternativt adderas vinstsumman över till nästa spelomgång och detta kan förekomma ett antal gånger samt bygga på mer ochmer för varje spelomgång!

Bingo Callboard.

Vad gör det?

Detta är något man ska hålla ögonen på. Du brukar kunna hitta det placerat högst upp till moderat på din bildskärm.

Det visar siffrorna 1 till 75 på 75 bollars bingospelsversioner, alternativt 1 till 90 i 90 bolls bingospel.
Vilket spel du än väljer att prova lyckan på så på denna ”display” kan du följa vilka bollar som dragits i det aktuella spelet hittills.

De ”ropade” numren som innehar ropats utav bingoutroparen markeras mestadels genom att de får en kraftigare eller ny kulör.

För att ge dig som ej har valt Auto-dutt en möjlighet att kontrollera om du duttat samtliga utropade nummer korrekt på din bricka så brukar onlinespelen ge ett jordnära surrande läte precis som om du vore i en bingohall.

Även om du sitter hemma alternativt på bussen och lirar, glöm ej att placera dej upp samt ropa BINGO högt och tydligt……

Efter en vinnare har ropat Bingo när en rad är avslutad, skyndar sig alla för att slutföra 2 rader samt sedan kåk.

Var fullföljd sådan utmärkelse skänker ett pris till en eller flera vinnare.

Ropa BINGO!

När du innehar fått din första hett efterlängtade bingo, så istället för att gapa Bingo – eller hurså ej bägge – så är det en bristande direkt under Callboardet, klicka på den för att begära din avans samt sola dej i glansen av spänningen samt din avans!

Klickar du å andra sidan på Bingo när du ej har ett giltigt Bingo kommer det att leda till ett obehagligt samt olyckligt läte som konklusion från av det som kallas ”miscalling” på engelska.

Här är egentligen den största skillnaden emellan direkt Bingo och att spela på internet.

Om man i pur upphetsning glömmer att ”ringa bingo” när du är gällande vinnare så kommer det ej att diskvalificera dej från att vara vinnaren!

Du kommer att förklaras giltig som besegrare även om du oavsiktligt stänger din Bingo möte eller har kopplats bort från spelet.

Det verkar ej vara så besvärligt eller hurdan?