Skippa tvister om vinstdelning

Det innehar alltid förekommit ett antal fall av tvister på vinstpengar då det handlat om stora pengar på bingovinster.

Det hände totalt nyligen att en domare fått frysa inne en avans på banken tills en bråk är löst och i förutvarande veckan fastställde hovrätten i London ett mål om en aktietvist över ett £ 100. 000 National Game pris, som innebär att personen som vann priset inte behövde dela det med de spelande kunder som tvistade om segern.

HÄR finns bingot med bästa vinsterna – Ladbrokes Svenska Bingo

Om £ 1. 000. 000 Mecka Millionaire fallet går på samma fason verkar det som om muntliga överenskommelse man gör med din klubb att dela prispengar ej betyder någonting.

Med samtliga dessa annorlunda priser som finns att vinna numera antar jag att det är en bäst idé att formalisera en överenskommelse med dina vänner så att det inte kan existera några feltolkning om vem som får vad när en i din grupp innehar turen att vinna den stora vinsten.

Bingo spelarens förbindelse
Nu kan det agera lite knepigt för jag innehar inte hittat något bra avtal för Bingospelare att luta sig emot, men däremot så är det utmärkt info för lotteri och Lotto syndikat att hämta hem online.

Bingogrupper är allmänt mycket mindre än lotteri syndikat.

Vanligtvis i en klubb blir det en grupp kompisar på en eller två tabeller eller 2 till 4 spelande besökare.

Om man lirar i en grupp utav med kompisar, låt inte ett feltolkning över eventuella vinstpengar förstöra eder frändskap – formalisera ert muntliga avtal du har tillverkat till varandra genom ett blankett.

Med de nya stora priserna, är det dags för bingospelare att skydda både sej själva sina kompisar samt de rimlig resultaten.

Om man spelar ihop med en grupp regelbundet, då är det värt att ta ett par sekunder för att fylla i och underteckna ett blankett.

Det kommer att kunna bli ett bra belägg att visa opp om en bråk skulle uppstå.

Var medlem i gruppen ska signera formuläret samt få någon totalt utomstående att bevittna det och skriva under oxå.

Gör en kopia för var besökare samt stoppa undan originalet på ett säkert ställe.

Om du spelar med olika vänner under veckan, kan du använda ett avtal för varje grupp – du är också välkommen att byta avtalet alternativt lägga till anteckningar om det skulle tarva.

Bomma inte att ange ett datum hurdan länge du önskar att avtalet avlöpa.

Det kan agera som om detta är lite knepigt samt för att vara rättvis – man antagligen inte tycker att det är erforderligt.

Men om du var med i ett lotterisyndikat skulle man göra detsamma, samt med tanke på nivån på prispengarna nu – hurså skulle man inte vidta åtgärder?

I synnerhet om det visar sej att muntliga förbindelse ej är förpliktande även i fortsättningen.

Personligen skulle jag hellre behålla en frände än få pengar.

Det är enkelt för feltolkning att kravla in i en ansamling när det handlar om stora belopp slantar.

Så om alla känner till var de står i en bingogrupp, är det mindre troligt att tvister ska hända.