Hurdan man blir en bra Bingoutropare

På ytan verkar bingo vara en dylik lätt match.
Alla känner till de basal premisserna:
En person, beväpnad med en samling bollar alternativt siffror, ropar ut slumpmässig utvalda nummer tills en spelande besökare ropar ut att de innehar fått en Bingo.

Och för spelarna, detta är ad de tittar på samt känner till.

Emellertid, för den som skall vara Bingoutropare är det mycket mer invecklat.

Detta inlägg önskar att introducera dej till vad som behövs, men oxå att hjälpa de mer erfarna att förbättra sina stilar och samtidigt belysa några utav de mindre logiska smeknamnen till spelarna.

Förbereda scenen

Innan du kan börja studera om försäljning av biljetter samt kalla siffror, är det värt med en kort introduktion.

Man måste fastställa hurdan många spel man kommer att spela, om du kommer att sälja biljetter innan varje spel alternativt i ett häfte för hela den första sessionen, och om du kommer att spela för “linje”, “fyra hörn”, alternativt bara för “huset”.

I den mer formella inställningen utav ett professionellt spel, kommer dessa saker förmodligen redan vara fastställda samt man kommer förmodligen att få skolning på olika fason att göra don.

Men om man inte innehar dessa don klara för dig kommer förvisso, din publik att diktera (högljutt) hur man skall sköta det.

Om du exempelvis skulle ta vägen runt samt sälja biljetter till en liten äldre ansamling så är det i allmänhet snabbare och enklare, men i en ungdomsklubb önskar du säkert att de skall vänta lugnt samt stilla och ta det lugnt.

Tips för att ropa
Jäkta inte.
Om man ej är van att vara eller tala framför en grupp folk, är tendensen enkelt att du talar för fort, stammar förvrängda siffror samt snabbt utvecklar en torr mun.

Dryfta så explicit som du kan samt prova vara lite melodisk i tonen.
Med någonting att inmundiga till hands stöder oxå.

Se till att man skänker bollarna en riktigt bra omskakning då och då, detta är mer för effekt än för egentlig randomisering.
Utav någon anledning kommer alla faktiskt att ana att man är en mycket just och pålitlig utropare.

När man ropar fortskridande numrering, skaka lite på huvudet samt “tuta” nära nog ohörbart.

De mesta besökare kommer att ana att om du ropar fortskridande numrering, så är det ditt fel för att du inte “blandat opp dem” nog och kommer alltemellanåt att skrika något om detta till dig.

Taktiken med att vara en del förundrad själv föregriper spelarna samt lämnar dem att istället klaga på otur eller dålig materiel.

Du kan undvika de flesta problem igenom att vara klar i början.
Till exempel är det en allmänt accepterad regel att om någon ej ropar “Bingo” på det siffror som kompletterar en spelplan, så förlorar de sitt pris.

I en mer vardaglig miljö, är det viktigt att belysa detta eftersom somliga deltagare kanske inte har spelat dessförinnan.

Folk kan bli rätt så otäcka samt anklaga dej för “inte få förklara den biten innan “.

Alltemellanåt kan folk få feltryckta kort med sexton siffror på i stället för femton alternativt att de är utskrivna två gånger.

Hur man hanterar detta är upp till dej, men återigen om du förklarar detta i begynnelsen att det är upp till spelaren att säkerställa att deras kort gäller och ser riktiga ut, så kan man avstyra problemet totalt.

Starta med att bedja dem avsyna att varje kort innehar femton annorlunda siffror anordnade efter det system som innefattar hos dej för detta spel, samt om någon inte är korrekt att de ändrar dem innan spel börjar.

Detta händer oftare än man skulle räkna med sig, särskilt med billiga häften.

Följ dessa tips samt man kommer att bliva en bäst och kärkommen bingoutropare.

Just nu är det en stor Kundbonuspå detta rekomenderade svenska bingospelbolag.