Gratis bingo – vinn utan insats!

Spela gratis bingo utan insats. Det kan tyckas märkligt, för hur kan man ens vinna något ifall man inte lägger in en insats? Det är dock inte märkligare än att man spelar gratis och har chans på mindre kontantvinster. Därtill brukar tjänsten gratisbingo bara erbjudas personer som redan är trogna medlemmar på en bingosajt.

Det finns en hel del bingosajter i Sverige, svenskar älskar denna mysiga spelform som egentligen är väldigt social. Idag, när man sitter hemma framför sin datorskärm i tysthet och spelar så måhända just den sociala biten inte är särskilt framträdande, men traditionell bingo är oerhört socialt.

Man samlas då i en stor hall, kanske en sporthall eller någon form av kommunal aula, och spelar bingo. Kanske dricker man något och samtalar med sina vänner mellan varven och skulle man få bingo så finns det en hel sal full av människor som gratulerar en. Att spela bingo på nätet är inte lika socialt, men likväl spännande och eftersom de flesta bongosajterna har chattfunktioner så att man kan samtala med andra medlemmar och bingosajtens anställda så blir det en form av social verksamhet i alla fall.

HÄR finns bingot med bästa vinsterna – Ladbrokes Svenska Bingo

Två av de största bingosajterna i Sverige är Ladbrokes Svenska Bingo och Caliber Bingo och båda dessa erbjuder kostnadsfri bingo åt sina medlemmar. Det enda man ska göra för att få delta är att ha satt in en summa på sitt spelkonto vid ett tillfälle. Gratis bingospel ger inga större vinstsummor, men vid en del speltillfällen kan man ändå inbringa några hundralappar vilket inte är fy skam med tanke på att man inte lägger något i insats. Oftast ligger vinstsummorna på mellan 10-50 kronor.

När man blir medlem på en svensk bingo sajt så brukar man få en bingo bonus på sin första insättning. Denna bonus kan antingen vara rena spelpengar, eller eventuellt några gratisspel. Det måste nämnas att en bingosajt sällan erbjuder bara bingospel utan mer ofta en lång rad andra spel såsom casinospel, spelautomater och till och med skraplotter.

Att spela bingo på webben bör vara lättsamt och underhållande. Det är väldigt viktigt att man passar sig noga för att låta spelandet bli ett behov för då blir det lätt så småningom ett missbruk som kan orsaka rejäla problem både ekonomiskt och socialt. De flesta svenska spelsajter har funktioner för att spelare ska undgå spelmissbruk. Man kan t ex sätta upp gränser för hur mycket pengar man spelar för, alternativt pausa sitt spelkonto för olika långa perioder. Även om bingo kan kännas mer klämkäckt än andra spel så är det precis lika enkelt att fastna i spelberoende när det gäller bingo som med andra spel.

Bingo är ett oerhört enkelt spel att lära sig och skulle man behöva hjälp med något så erbjuder alla bingosajter support genom telefon, e-mail och i många fall även chatt. När det gäller gratis bingo så finns det egentligen inget att fundera över, det är bara att spela på!