Fågelbensbingo

Fortfarande i dag sitter jag här och skrattar när jag skriver detta.

Vi innehar samtliga sett samt ja också tillverkat det.

Våra lyckosymboler, man bönar, man ber, man lovar sin förstfödda, skakar våra kort, upp och gå runt ett litet antal varv runt bordet.

HÄR finns bingot med bästa vinsterna – Ladbrokes Svenska Bingo

Berättade om någon som lyckades tillgängliga det.. (och hoppades att de skulle ropa de nummer vi behövde först).

Antagligen i somras var jag ny på området, gav opp bingo efter att jag flyttade 100 mil från där jag brukade att leva (prova att ta vägen från att gå 5 nätter i veckan för att inte anföra för ett totalt år! )

Min syrra var uppe samt en natt beslutade vi oss för att ta vägen till den lokala bingohallen som jag sett vid en av mina turer till butiken.

Det kan vara bäst att veta vad människor gillar nykomlingar.

Jag tänkte att jag skulle avvakta tills sista minuten med att inträda, så jag ej skulle ta någon annans “heliga sittplats”

(Du vet hur de har sina egna ställen på bingohallar! )

Vid denna bingo istället för en vanlig bingo spelade de snabbisar, det är när de blott ropar numret och ej bokstaven samt du måste få ett fullt kort.

Min syster är inte en bingo lirare så jag var måste att belysa för henne… hon nickade samt sa att hon förstod.

Spel # 1 pågick, hon får raskt en rak kurs samt hon skriker BINGOOOOOOOO så det ekar och de slutar dra bollar…… samtliga tittar på på oss……. min syrra är redo att avlida så genant var det.

Så spel fortsätter…… nästa snabbis hon gör det igen….. denna gång slutar de inte ens dragningen.. då…… totalt abrupt ser jag någonting i ögonvrån, det är någon bakom mig.

De rabblar nummer samt jag försöker spela samt se vad denna ilskna sak är som är bakom mig.

Märk väl att det är mitt i sommaren och 30 grader varmt med mycket fuktig luft.

Så nästa sak jag visste satt därjämte jag utöver min syster är den här damen.. hon har en tung päls på sej.. och hon har ett halsband producerat utav kalkon önskeben.. vid detta laget flinar min syster brett.. samt jag är kippar efter luft.

Så börjar de vanliga spelen nu.. samt min syrra (märk antagligen, inte en bingo spelare) väntar på G53 för en speciell avans på drygt 1 500 samt samma tid är önskebenstanten uppenbarligen sedan ett i synnerhet siffror också… samt hon börjar nynna samt repeterar…. och hon gnuggar sina önskeben nynnar B7 B7 B7 och uttalar ”jag slutar röka om du ropar mitt nummer samt jag kommer att stanna hemma nästa vecka jag ej kommer att handla några flera skraplotter”.

Nåväl min syster var tvungen att göra det.. hon uttalar att jag ska G53… och kalkondamen reser sej… lägger händerna på min systers kort och säger: “STOPPA G’s! ”

Jag tänker vad sjutton denna kvinna är helt från sina sinnen.. vilken typ utav stad är det jag flyttat till!

Och min syrra… den smarta Alice hon är… Hade berättat till kalkondamen att hon ej trodde att hennes fåglar var fullt kokta och att det saknades några fjädrar… när de ropade B7.. och hon vann.

Nu allt jag kan filosofera är… var kan jag få tag på kalkon ben?

Jag anser ännu att det var festligt den dagen.

Jag har ej sett kalkon kvinnan efter den dagen… och hoppas att jag slipper… så… men jag antar jag vill ta ett av hennes kalkon ben!