Facebook Bingo – På nätet Bingo

När det gäller sociala nätverk är en av de mest populära platserna för att dela nyheter och åsikter med familj och vänner Facebook.

Grundat av Mark Zuckerberg med sina skola vänner samt studiekamrater Eduardo Saverin, Chris Hughes och Dustin Moskovitz och lanserades i februari 2004, har Facebook, hittills över 900 miljoner brukare.

HÄR finns bingot med bästa vinsterna – Ladbrokes Svenska Bingo

Av de 900 miljonerna användare finns en hel del som också är på internet bingo spelare samt därför tänkte vi att det kunde vara kul att beskåda en del närmare på hurdan det tittar på ut samt kolla lite på några utav de appar som är för Facebook bingo tillgängligt på detta massiva sociala nätverk.

Som man kan räkna med sig av Facebook så är deras bingo erbjudanden gratis för det mesta samt endaste gången någon kostnad blir aktuell är när du väljer att handla fler mynt för power-ups alternativt ett antal andra anledningar.

Men att inhandla Facebook krediter är totalt självmant och samtliga Facebooks bingospel är helt avgiftsfria att lira.

Det finns en sak med facebooks appar som jag inte diggar alls och det är att flertal, för att kunnak köra dem, kräver att de ska ha mycket tillgång till mina egna data.

Till samt med kan de göra kommentar på min privata sida.

Appar av den varianten släpper jag aldrig in även om de verkar vara jättekul att experimentera.

Jag har en fullkomlig lista på min FB sida med förslag från kompisar på annorlunda appar som jag nekar att öppna.

Givetvis finns det mer på Facebooks bingo än bara ett följe appar tillgängliga, de stora på webben bingooperatörerna är antagligen medvetna om värdet utav sociala medier och man hittar mycket av sidor med enstaka eller gruppers sidor med namn som drivs utav stora märken som Foxy Bingo.

Den största crossover emellan avgiftsfri Facebook bingo appar och att tarva betala för att lira online bingo kom när Wonder Bingo varumärket, ursprungligen ett Facebook spel, gjorde språnget att användare måste betala för att lira på en plats med samma namn.

Dessvärre stängde Wonder Bingo sitt Facebook spel bums efter de öppnat ett eget på nätet bingo spel samt med detta drag lämnade de mer än 400. 000 Facebook-användare ute i kylan.

När du spelar Facebook bingo kan man oxå komma över program som ser bekanta i sin utformning, detta beror på att vissa av de programmen använder samma system som du absolut innehar sett på ett på nätet bingospel.

Det är så många Facebook bingo appar att få på den sociala nätverkssajten att det kan ta lite tid för oss att fylla vår Facebook bingo recensioner avdelning.

Men om man söker efter avgiftsfri bingo i ordets rätta bemärkelse så är det enkelt att hitta ett urval utav fria spel med bingo på Facebook.