Bingo FAQ Del IV utav V

I detta Bingo FAQ kommentar beskriver jag en del vad ”Battle of the Clubs” och ” Super Spotlight” går ut på?
Du antagligen vill experimentera att spela dem senare?

Vad är Battle of the Clubs?

Slaget mellan klubbarna är en community funktion som kan schemaläggas på länkade spel som belönar spelande kunder som köpt biljetter i klubben där den segrande biljetten köptes.

OBSERVERA Om spelarna inhandlar biljetter till samma spel i flera klubbar, i anledning att bedra Slaget mellan Klubbarna funktionen kommer samtliga biljetter hänföras till klubben där den första biljetten för spel köptes.

Pris Val
I Strid emellan Klubbar spel kan var samt en konfigureras annorlunda
Vinnande spelande besökare betalas en andel av slaget vid sin förening.

Den totala potten delas emellan spelaren med den vinnande biljetten för spelet och alla övriga spelare som innehar köpt biljetter i samma klubb (inklusive vinnaren).

Fördelningen mellan de vinnande spelande kunder och alla kvalificerade besökare kan konfigureras per spel.

Den del av potten delas emellan samtliga kvalificerade spelande kunder kan vara lika per spelande besökare alternativt proportionell utifrån insatserna i spel.

Det finns oftast en minimum utbetalning till en besökare i den segrande klubben.

Priser kan betalas till din Bingopott alternativt till kassan.

Före spel börjar

Innan Slaget emellan Klubbar spel börjar, kommer samtliga att få se att Slaget emellan Klubbar spelet är på väg att starta.

Det kommer att visas detaljerat vilka vinster som är aktuella för bingo spel.

Om ett Slag emellan Klubbarna spel föregår ett annat Slaget mellan Klubbarna spel, samt de har exakt samma kostnad alternativ kommer information blott att visas endast en gång före den första matchen.

Besegrare
Vid slutet av varje slag vid Klubbarspelet kommer en egen segeranimation visas i listan över Battle of the Clubs vinnarna.
Om man har vunnit, kommer ditt nickname att vara överst på listan!

Man kan oxå kolla fullständiga bestyr om din Battle of te Clubs besegrare i din insats historia.


Vad är Super Spotlight?

“Super Spotlight” är en progressiv jackpot som är specifik för en utsedd Bingo Club.

Super Spotlight spelet kommer att spelas för 1 rad, 2 rader och kåk med Jackpotter tillgängliga igenom att vinna en kåk i ett angivet mängd som visas i Jackpot-området på anvisad klubb.

Det utsedda antal samt biljettpriset kan fluktuera från klubb till klubb samt kan ändras på grund av särskilda kampanjer samt sajterna informerar om när detta kommer att förekomma.

När en jackpot har vunnit det fulla beloppet kommer det att betalas till vinnaren.
Det finns ingen gemensam del i denna Bingo Jackpot samt

Jackpot vinnaren får 100% utav bingo jackpottens summa.

Super Spotlight Jackpot kan blott vinnas under ett Super Strålkastare spel och spel kommer att få det tydligt namnet “Klubbnamet Super Spotlight” för att avskilja den från icke-Super Strålkastare spel

“Super Spotlight” är ett enskild Jackpot spel till “Spotlight” och ett par spelare är ej anslutna alternativt kopplade tillvarandra på något fason.

Jackpotten finansieras genom en procentsats utav insatser som kommer att läggas till Super Strålkastare Jackpot så att den ökar efter var spel.

När en Super Strålkastare har vunnits kommer det att fyllas på och beloppet kan variera beroende på när den specifika klubbens Super Strålkastare och Super Strålkastare Jackpot blir aktiv åter.

Nuvarande Super Spotlight Jackpot beloppet visas vanligtvis i Jackpot-området i Bingo klubben när det är åtkomligt för ett visst spel.

Nu har du precis läst näst sista delen utav mitt Bingo FAQ. Den sista delen handlar om två spelvarianter till som kan vara dramatisk att kunna.